Αίθουσα Δεξιώσεων

Όσο κι αν ψάχνετε Αίθουσες Δεξιώσεων στην Αθήνα, το «Κτήμα Άρτεμις» σας προσφέρει έναν ξεχωριστό κλειστό χώρο για την πραγματοποίησης μιας δεξίωσης. Δεξίωση Γάμου, Δεξίωση Βάφτισης, στιγμές αξέχαστες που θέλετε να μείνουν αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο αλλά και στη σκέψη των καλεσμένων σας, αγνοώντας τις καιρικές συνθήκες χειμώνα - καλοκαίρι.

Εδώ δεν μιλάμε για ένα κλειστό χώρο με τέντες αλλά για ένα οίκημα. Το «Κτήμα Άρτεμις» διαθέτει έναν υπέροχο χώρο δεξιώσεων χωρητικότητας 500 ατόμων. Η ζεστασιά του πετρόχτιστου τοίχου, το εξαιρετικής λαμπρότητας δάπεδο, οι λαμπεροί πολυέλαιοι που τα κρύσταλλά τους δημιουργούν μοναδικές αντανακλάσεις, και οι μεγάλες τζαμαρίες δεξιά και αριστερά που σας επιτρέπουν να απολαμβάνεται τον περιβάλλοντα εξωτερικό παραμυθένιο χώρο του κτήματος, αποπνέουν έναν αέρα μιας άλλης εποχής τοποθετημένης στο σήμερα.

Η αίθουσα διαθέτει κλιματισμό για οποιονδήποτε καιρό και εξαιρετικής ποιότητας εξαερισμό, δύο στοιχεία τα οποία διαμορφώνουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο. Ενώ, ο εμφανής χώρος δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών στον εξωτερικό του οικήματος σας διευκολύνει στο να απολαύσετε… εσείς την δεξίωση και τα παιδιά το παιχνίδι, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον.

Αίθουσα Δεξιώσεων

Για να μην σας φοβίσει λοιπόν ο καιρός και για να μην σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση της δεξίωσης, ζήστε αυτές τις μοναδικά ονειρεμένες στιγμές οργανώνοντας την γαμήλια δεξίωση ή δεξίωση βάφτισης του παιδιού σας εδώ στο «Κτήμα Άρτεμις» σε τιμές που διαμορφώνονται ανάλογα με τις επιθυμίες σας και ανταποκρίνονται στην υψηλή ποιότητα των παροχών μας.

Η δική μας αίθουσα δεξιώσεων είναι ένας πολυμορφικός χώρος ο οποίος μπορεί να μετατραπεί και σε επαγγελματικό χώρο δεξιώσεων, σεμιναρίων, συνεδρίων πάντα με την νότα της γενικότερης ρομαντικής εικόνας που καλύπτει το κτήμα και σας ταξιδεύει.

Οργανώστε λοιπόν εδώ τα επαγγελματικά events της εταιρίας σας, την ετήσια κοπή της πίττας, τα συνέδρια και τα σεμινάρια, ξεφεύγοντας από τον αυστηρό χώρο του γραφείου, χωρίς όμως να σας λείψει τίποτα. Υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού, δυνατότητα χρήσης projector για την οποιαδήποτε παρουσίαση, ειδικοί φωτισμοί, ελεύθερο wifi για τις διαδικτυακές ανάγκες είναι κάποιες από τις παροχές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο Κτήμα Άρτεμις για να διαπιστώσετε από κοντά όλα όσα σας περιγράφουμε. Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσετε και να σας προτείνουν την καλύτερη λύση για την Αίθουσα Δεξίωσης στο Κτήμα μας.

Αίθουσα Δεξιώσεων

logged_in_greeting="Γειά σας, πως μπορούμε να βοηθήσουμε?" logged_out_greeting="Γειά σας, πως μπορούμε να βοηθήσουμε?">