Κτήμα Γάμου Με Πισίνα

Αναζητάτε ένα κτήμα γάμου με πισίνα;

Το «κτήμα Άρτεμις», ως ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα κτήματα γάμου με πισίνα και με μοναδικά ξεχωριστές παροχές υψηλής αισθητικής και ποιότητας, είναι έτοιμο να σας οργανώσει την ομορφότερη δεξίωση στον εξωτερικό της χώρο, κάτω από τον Αττικό ουρανό και στους πρόποδες του Υμηττού δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο περιβάλλον γεμάτο από θύμησες και ευωδιές.

Μια μεγάλη καταγάλανη πισίνα βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του εξωτερικού χώρου δεξιώσεων. Το πετρόχτιστο μονοπάτι που σας οδηγεί στο χώρο της δεξίωσης και της πισίνας, σας φυλάει μία όμορφη έκπληξη αφού στο τελείωμά της, δύο τεχνητοί καταρράκτες, δεξιά και αριστερά, σας ξαφνιάζουν και σας υποδέχονται ανακοινώνοντας την είσοδό σας.

Η πισίνα με τα ιδιαίτερα ψηφιδωτά στο εσωτερικό της, μαιάνδρους περιμετρικά και φύλλα μαρμάρου στις άκρες της, ακολουθεί με χάρη τον χαρακτήρα του κτήματός μας. Μέσα της αντανακλάται όλη αυτή η εξωτερική απαράμιλλη ομορφιά.

Κτήμα Γάμου Με Πισίνα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά έχοντας ρηχά και βαθειά σημεία, κατάλληλη για όλους, ενώ ο καθαρισμός της ακολουθεί τις προδιαγραφές που ορίζονται. Ο χώρος διαμορφώνεται όπως εσείς επιθυμείτε και μεταμορφώνεται με τις δικές μας παρεμβάσεις. Ένα όμορφο μπαρ μπορεί να στολίσει τη μία πλευρά της πισίνας και να δροσίσει τους καλεσμένους σας με ξεχωριστά ποτά της επιλογής σας. Μια γλυκιά ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με μια έκρηξη χρωμάτων μπορεί να δημιουργηθεί με ένα Candy bar γεμάτο λιχουδιές καθώς και με τα βεγγαλικά εδάφους μέσα στην πισίνα.

Όποιο σκηνικό κι αν έχετε επιλέξει, μέρα ή νύχτα, η πισίνα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ξεχωριστών στιγμών σας, φωτισμένη και στολισμένη με ειδικές πλατφόρμες που περιέχουν φαναράκια, κεριά ή λουλούδια ανάλογα με την επιλογή σας, ώστε να ολοκληρώσει μοναδικά τη δική σας παραμυθένια δεξίωση.

Φανταστείτε λοιπόν ότι η πισίνα καθρεφτίζει όλον αυτό το υπέροχο χώρο.

Καθρεφτίζει την χαρούμενη διάθεσή σας, καθρεφτίζει την ευτυχία σας.

Τα κρυστάλλινα ήρεμα νερά της κατακλύζουν τον χώρο και διοχετεύουν μία ξεχωριστή αύρα δροσιάς και ηρεμίας, σ’ εσάς και στους καλεσμένους σας.

Ελάτε από κοντά να διαπιστώσετε και μόνοι σας αυτό που εμείς σας περιγράφουμε και να δημιουργήσουμε παρέα την ομορφότερη δεξίωση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Κτήμα Γάμου Με Πισίνα

 
logged_in_greeting="Γειά σας, πως μπορούμε να βοηθήσουμε?" logged_out_greeting="Γειά σας, πως μπορούμε να βοηθήσουμε?">