ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το «Κτήμα Άρτεμις» στα πλαίσια των ακαταμάχητων παροχών, διαθέτει και την δική του Εκκλησία. Ένα κτήμα γάμου με μεγάλη εκκλησία κι όχι ένα μικρό εκκλησάκι, για την τέλεση του γάμου σας ή της βάφτισης του παιδιού σας.

Μία μεγάλη ολόλευκη εκκλησία αφιερωμένη στον Παντοκράτορα, χωρητικότητας 80 ατόμων, με ξεχωριστή εξωτερική αρχιτεκτονική που θα εντυπωσιάσει εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας αφού είναι εμπνευσμένη από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη, σε αρχιτεκτονική του Καλατράβα.

Η εκκλησία μας βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο, προσφέροντάς σας μία μαγευτική θέα, πανοραμικά. Ένα ονειρεμένο σκηνικό που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη μας.

Ένα πετρόχτιστο μονοπάτι με κυματιστά σκαλιά και παρτέρια δεξιά – αριστερά, σας οδηγούν στον κεντρικό προαύλιο χώρο και δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Τα ημικυκλικά σκαλοπάτια οδηγούν στην ξύλινη δίφυλλη πόρτα της εκκλησίας που δίνει τη δική της μοναδική νότα διαφορετικότητας στην εκκλησία.

ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το εσωτερικό της εκκλησίας θα σας καταπλήξει με την minimal διακόσμησή του. Οι ολόλευκοι τοίχοι και ο μεγάλος πολυέλεος φωτίζει ιδανικά την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας, ενώ οι ολόσωμες αγιογραφίες δεξιά και αριστερά από την Ωραία Πύλη προσδίδουν μια μοναδική μεγαλοπρέπεια. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να τελέσετε το Μυστήριο και στον εξωτερικό χώρο εφόσον ο καιρός σας το επιτρέψει.

Την ημέρα όλος ο χώρος που βρίσκεται η εκκλησία φωτίζεται με φυσικό τρόπο και αναδεικνύει κάθε σημείο του, ενώ την νύχτα οι κρυφοί φωτισμοί δημιουργούν μια πιο μυστηριακή ατμόσφαιρα. Ένα ονειρικό τοπίο πλημμυρισμένο από τις μυρωδιές της καταπράσινης περιοχής.

Ο ιδανικός χώρος για να αποτυπωθεί για πάντα στο μυαλό σας και να φωτογραφίσετε τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας που πρέπει να σας μείνουν αξέχαστες.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο κτήμα μας. Όλη η ομάδα μας θα είναι στη διάθεσή σας για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και για να οργανώσουμε παρέα το ομορφότερο «ταξίδι» της ζωής σας.

ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

 
logged_in_greeting="Γειά σας, πως μπορούμε να βοηθήσουμε?" logged_out_greeting="Γειά σας, πως μπορούμε να βοηθήσουμε?">