ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΝΥΦΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ

Το «Κτήμα Άρτεμις» είναι ένα κτήμα γάμου με νυφικές σουίτες υψηλής αισθητικής, πλήρως εξοπλισμένες και διακοσμημένες με διακριτική πολυτέλεια και κλασική φινέτσα.

Έχοντας αφήσει στα δικά μας χέρια την διοργάνωση της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας, αφεθείτε στην ζεστασιά των χώρων της σουίτας μας για την προετοιμασία σας πριν από τον γάμο, για κάποιες στιγμές ξεκούρασης πριν την δεξίωση ή ακόμα και για την διανυκτέρευσή σας.

Στα 75 τετραγωνικά εσωτερικών χώρων κομψής διακόσμησης και στα 60 τετραγωνικά μπαλκονιών με θέα τον χώρο της δεξίωσης και το ειδυλλιακό τοπίο της Μεσογαίας γης, μπορείτε να ζήσετε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Εκμεταλλευτείτε την ιδιωτικότητα του χώρου για να ανταλλάξετε τους προσωπικούς σας όρκους αγάπης. Το χειμώνα εκμεταλλευτείτε το ενεργειακό τζάκι, αφεθείτε στη ζεστασιά του και απολαύστε ιδιαίτερα εδέσματα που σας προσφέρονται μαζί με τις ευχές μας. Το καλοκαίρι ανοίξτε διάπλατα τις τζαμαρίες, βγείτε έξω και απολαύστε τη μοναδική θέα, αναπνεύστε τον καθαρό αέρα και τις ξεχωριστές μυρωδιές της εξοχής.

ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΝΥΦΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ

Ανοίγοντας την πόρτα της σουίτας αισθάνεστε αμέσως τη θετική αύρα ενός χώρου που σας καλωσορίζει και σας προσφέρει την φιλοξενία του. Φρέσκα λουλούδια αρωματίζουν μοναδικά το κάθε δωμάτιο χαρίζοντάς σας μια ονειρεμένη ατμόσφαιρα. Έπιπλα αντίκες, κρυστάλλινοι πολυέλεοι, μία μεγάλη σκαλιστή τραπεζαρία δημιουργούν ένα σκηνικό μιας άλλης εποχής. Το υπνοδωμάτιο με το τεράστιο σκαλιστό κρεβάτι και την ανάλογη διακόσμηση θα σας κάνει να ζήσετε το δικό σας παραμύθι.

Οι νυφικές σουίτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όμως και στη βάφτιση του παιδιού σας. Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για εσάς και το παιδί σας αδράξτε την ευκαιρία για να έχει το παιδί σας τον δικό του χώρο χαλάρωσης και θαλπωρής.

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο κτήμα μας και να δείτε από κοντά τις νυφικές σουίτες που σάς προσφέρονται πάντα σε προσιτές τιμές, θέλοντας να σας εξυπηρετήσουμε με τον μοναδικό τρόπο μας και να σας χαρίσουμε ρομαντικές στιγμές.

ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΝΥΦΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ

 
logged_in_greeting="Γειά σας, πως μπορούμε να βοηθήσουμε?" logged_out_greeting="Γειά σας, πως μπορούμε να βοηθήσουμε?">