ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ

Αναζητάτε ένα κτήμα γάμου με πισίνα; Το κτήμα Άρτεμις, ως ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα κτήματα γάμου και με μοναδικά ξεχωριστές παροχές, είναι έτοιμο να σας οργανώσει την ομορφότερη δεξίωση στον εξωτερικό της χώρο, κάτω από τον Αττικό ουρανό και σε ένα αρχαιοελληνικό περιβάλλον γεμάτο θύμισες και ευωδιές.

Μια καταγάλανη πισίνα με ιδιαίτερα ψηφιδωτά που ακολουθούν τον χαρακτήρα του κτήματός μας, βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του εξωτερικού χώρου δεξιώσεων, μέσα στην οποία αντανακλάται όλη αυτή η απαράμιλλη ομορφιά. Έτσι, καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε ένα ονειρικό σκηνικό βγαλμένο πραγματικά από άλλη εποχή.

Το πετρόχτιστο μονοπάτι που σας οδηγεί στο χώρο της δεξίωσης, σας φυλάει μία όμορφη έκπληξη αφού στο τελείωμά της και με το που πατάτε το πόδι σας στα μάρμαρα που στολίζουν τον εξωτερικό χώρο, δύο τεχνητοί καταρράκτες, δεξιά και αριστερά, σας ξαφνιάζουν και σας υποδέχονται ανακοινώνοντας την είσοδό σας

ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ

Μέρα ή νύχτα, η πισίνα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ξεχωριστών στιγμών σας, φωτισμένη και στολισμένη με ειδικές πλατφόρμες που περιέχουν κεριά ή λουλούδια ανάλογα με την επιλογή σας και το ύφος της διακόσμησης, ώστε να ολοκληρώσει μοναδικά τη δική σας παραμυθένια δεξίωση.

Όλο αυτό το υπέροχο σκηνικό ολοκληρώνεται με τα δύο κτίρια που βρίσκονται μετά την πισίνα. Το ένα κτίριο είναι εμπνευσμένο από το Ερεχθείο με τις Καρυάτιδες να ζωντανεύουν στιγμές της ιστορίας μας κι εσείς να αποτελείτε μέρος της στην πιο όμορφη δική σας στιγμή. Το δεύτερο κτίριο με τους κίονες Κορινθιακού ρυθμού σας προσφέρουν τον χώρο τους ως πίστα για να διασκεδάσετε.

Φανταστείτε λοιπόν ότι η πισίνα καθρεφτίζει όλον αυτό το υπέροχο χώρο.

Καθρεφτίζει την χαρούμενη διάθεσή σας, καθρεφτίζει την ευτυχία σας.

Τα κρυστάλλινα ήρεμα νερά της κατακλύζουν τον χώρο και διοχετεύουν μία ξεχωριστή αύρα δροσιάς και ηρεμίας, σ’ εσάς και στους καλεσμένους σας.

Ελάτε από κοντά να διαπιστώσετε και μόνοι σας αυτό που εμείς σας περιγράφουμε και να δημιουργήσουμε παρέα την ομορφότερη δεξίωση που θα σας μείνει αξέχαστη.

ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ

 
logged_in_greeting="Γειά σας, πως μπορούμε να βοηθήσουμε?" logged_out_greeting="Γειά σας, πως μπορούμε να βοηθήσουμε?">